HTML

Polcológia

Lassan kifelé egy hivatásból...

Friss topikok

Végre egy szakmai program, ahol egy csomó könyvtáros között egyszerre láttam legalább hat klogost is - örömmel ! Lehet, hogy egyikük ez alkalmat (mármint a mai rendezvényt ) sommázta így: „vigyorogva…” (?), de legalább meggyőződhetett a MOKKA-ODR-integráció komoly szándékáról, ha más dolgok meg éppen le is lombozták. Másikuk meg hallhatta: a TIOP-pályázatok nagy részét pályázatíróval készíttették a könyvtárak, „látható eredménnyel”:(

Azért egy csomó információt – főként a szünetben – összegyűjtöttem, tekintve, hogy csak néhány napja döbbentem rá, milyen kevés a pályázatíráshoz az idő, és azt se tudjuk, mihez lehet egyáltalán ilyen nagy pénzeket kérni (, ha már megvan egy csomó dolog, ami a pályázati kiírásban elérendőnek van feltüntetve : on-line hosszabbítás stb.)

A közbeszerzéses rész , pontosabban maga a közbeszerzés, azokkal az összegekkel (kiknek a zsebébe is vándorol majd?)– hozzám hasonlóan másokat is – kiborított.

Összességében azért minden hülyeségével is inkább felvillanyozott ez a nap.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://polcologia.blog.hu/api/trackback/id/tr535011765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása